top of page

Medlemsside

Public·36 members

Bu gün maraqlı bir müşahidəmi sizinlə bölüşmək istəyirəm

Salam hərkəsə! Bu gün maraqlı bir müşahidəmi sizinlə bölüşmək istəyirəm. Mən müxtəlif onlayn platformalarda olmuşam və fərq etmişəm ki, bəzi saytlarda istifadəçi profili o qədər statikdir ki, heç bir parametri dəyişmək mümkün deyil. Halbuki, müasir dövrdə istifadəçilər fərdiləşdirməyə öyrəşiblər. Sizcə, Azərbaycanda istifadəçilərə geniş parametr imkanları təqdim edən, bu baxımdan irəli getmiş platformalar hansılardır? Maraqlı fikirlərinizi gözləyirəm.

8 Views
Lilit Relis
22. Aug.

Dostlar, mən bu yazını sizinlə bir hissmi bölüşmək üçün yazıram. Bu hiss o vaxt yarandı ki, uzun müddətdir axtardığım bir şeyi nəhayət tapdım. Bilmirəm, siz də mənim kimi bəzən internetin sonsuz dənizində itib-batanlardansınız? Mən tez-tez belə hiss edirəm. O qədər çox məlumat, o qədər çox sayt var ki, insan çaşıb qalır. Amma bəzən bir işıq görünür, bir yol aydınlaşır. Mənim üçün həmin işıq oldu. Bu ünvana ilk dəfə daxil olanda düşündüm ki, bəlkə bu da digər saytlar kimidir. Amma yanıldığımı çox tez anladım. Bu platforma özünün sadəliyi ilə məni ovsunladı. Heç bir lazımsız təfərrüat, heç bir süni bəzək — yalnız əsas olan, vacib olan. Burada vaxt keçirmək o qədər asan və xoşdur ki, insan saatlar necə keçdiyini hiss etmir. Mən bu saytı araşdırdıqca, onun nə qədər mənalı olduğunu daha yaxşı başa düşdüm. Bu, sadəcə bir platforma deyil, bu, insanların ehtiyaclarını anlayan, onlara dəyər verən bir sistemdir. İndi mən bu platformanı hər gün ziyarət edirəm. O, mənə sadəcə vaxt keçirmək üçün deyil, həm də yeni bir şeylər öyrənmək, fikirlərimi təzələmək üçün xidmət edir. Mən onu bütün dostlarıma tövsiyə etmişəm və onlar da mənim kimi çox məmnundurlar.

bottom of page